woensdag 29 februari 2012

Goudse burger zegt: Geen PvdA burgemeester!

De burger heeft gesproken. Een referendum over de nieuwe burgemeester hoeven we al niet meer te houden. De antwoorden op de vragenlijst die de gemeente over het profiel van de burgemeester in elkaar heeft gefabriekt (helaas op basis van SOFI nummer), laat namelijk al niets te raden over. De burgers willen geen PvdA- burgemeester, maar een rechtse of een VVD-er.

donderdag 16 februari 2012

ING: Sloop Uw Communicatiebunker

Meneer Hommen, u bent Voorzitter van de Raad van Bestuur van ING. Ik zou eens een uur van uw kostbare tijd willen afsnoepen om u te vertellen wat een drama het is om u uw eigen geld te sturen. Waarmee u wellicht een beetje de solvabiliteit van uw bank omhoog kunt krikken en de Nederlandse belastingbetaler wat minder hoeft mee te betalen aan de belastingteruggave op mijn aflossingsvrije hypotheek. De ING Bank heeft geen trek in mijn geld, zo lijkt het. De medewerkers van de ING verschuilen zich achter geblokkeerde nummers, noreply-adressen, moeten werken met onduidelijke procedures, en weten het zelfs ook niet meer.

UPDATE: Na een noodkreet via Twitter, is een dedicated customer service medewerker ingeschakeld. Die heeft binnen anderhalve week de juiste info geregeld. Jammer dat een #fail bericht op twitter nodig is om de motoren aan het draaien te krijgen.